Go Back   AstinaGT Forums > AstinaGT Talk > General Automotive Talk

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-04-2018, 03:30 PM   #1
Protege73
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Sunny coast
Car: Sp20 protege 2002
Posts: 12
Engine missing with a/c going

Hi fellas, at the lights my engine runs rough at times and sometimes nearly stalling but it recovers. Only with the a/c running though. Any help?
Protege73 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 19-04-2018, 07:14 PM   #2
project.r.racing
Senior Member
 
project.r.racing's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: n/a
Car: n/a
Posts: 10,921
IAC valve not working
project.r.racing is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2018, 07:57 AM   #3
SoPowerful20
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Australia
Car: 2002 SP20
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by Protege73 View Post
Hi fellas, at the lights my engine runs rough at times and sometimes nearly stalling but it recovers. Only with the a/c running though. Any help?
How many kms on the clock? When have you changed your timing belt?
SoPowerful20 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 01:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
2001- 2010 AstinaGT